Sync Or Swim

Synchroonzwemmen op het droge

1 - 2 uren
Binnen
Competitief
20 - Onbeperkt

Programmaoverzicht

Een 'droog' alternatief voor de duizelingwekkende discipline Synchroonzwemmen. (Er komt absoluut GEEN water bij kijken). Sync or Swim kan als lichtvoetig entertainment dienen na het diner of als een leuke conferentie energizer met positieve onderliggende boodschappen.
Een energizer is een korte oefening tijdens een creatieve sessie om weer energie te krijgen.

Teams plannen en bereiden een routine voor die goed zal zijn voor goud. Alle bewegingen zijn ingestudeerd op specifieke achtergrond muziek. Een uniek "droge zwembad" activiteit wordt het middelpunt van elke voorstelling.

De uiteindelijke voorstellingen liggen vaak verrassend dicht bij de werkelijke discipline en zijn altijd heel amusant. Zodra het plezier voorbij is nemen de juryleden de pijnlijke beslissing welk team een plaats mag innemen op het podium om hun gouden medailles in ontvangst te nemen.

Leerresultaten

In Sync or Swim moeten teams effectief samenwerken en gebruik maken van hun fantasie, coördinatie en energie om indruk te maken op de juryleden en hun collega's te vermaken.

Deze lichtvoetige en humoristische activiteit stelt alle deelnemers in staat hun remmingen van zich af te werpen, te ontspannen en plezier te beleven!

Offerte Aanvraag