The Curio Show

Daag me maar uit in deze Antieke Roadshow

1 - 2 uren
Binnen
Competitief
12 - Onbeperkt

Programmaoverzicht

Curio Show is een intrigerend spel van deductief redeneren, een beetje giswerk en bluf. Het creatieve woordspel en de intelligente vragen trekt de aandacht van iedereen. Dat leidt tot een ontspannen avond vol entertainment. Het stimuleert op een slimme manier discussie en creëert een gezellige en positieve stemming.

De alledaagse wereld van borden, vazen en meubels wort vermeden. De game heeft een boeiende collectie topvoorwerpen variërend van intrigerend tot het ronduit bizar.

Hoe het werkt

Teams bekijken de curiosa. Eenvoudige vragen zullen leiden tot een levendig debat over de leeftijd, waarde en het beoogde gebruik van elk voorwerp. Teams geven dan vervolgens om de beurt drie beschrijvingen van een antiek stuk, waarvan er slechts één correct is. De andere teams raden welke beschrijving de juiste is. De waarheid wordt onthuld en de winnaars krijgen prijzen uitgereikt.

Leerresultaten

Curio show is een ideaal netwerkprogramma om op een slimme manier discussie, humor en het vertellen van verhalen te stimuleren om een sociale en positieve sfeer te creëren.

Curio scherpt de geest doordat het op een boeiende en intrigerende manier intelligent onderzoek en deductieve redenering bevordert.

Nadat het spel is afgelopen blijven de deelnemers achter met blijvende vaardigheden, herinneringen en connecties.

Offerte Aanvraag