The Infinite Loop

Duik in een virtual reality spel; voel levensechte sensaties

1.5 - 2 uren
Binnen
Competitief
6 - Onbeperkt

Programmaoverzicht

Een team van white hat hackers wordt opgeroepen voor een speciale geheime missie. De avond voor de wedstrijd kocht een jongeman een virtual reality headset van een verdacht bedrijf met de naam "The Odyssey". Terwijl hij de nieuwe headset uitprobeerde werd hij plotseling fysiek in de virtuele wereld van het spel opgeslokt.

De missie van het team is om heen en weer te gaan tussen de virtuele en de echte wereld om aanwijzingen te vinden. Aanwijzingen om de gevangene te vinden en hem te helpen terug te keren naar de echte wereld.

Om de beurt draagt een teamlid de VR-headset om de virtuele wereld te beschrijven. De teamgenoten in de echte wereld gebruiken de informatie om gerichten oplossingen te zoeken voor een serie opdrachten uit de White Hats Hackers Guide.

Na het eerste level gaan de teams door om in het tweede level net wat meer gecompliceerde opdrachten uit te voeren.

Teams die effectief communiceren en zoeken naar manieren om het proces te verbeteren halen de hoogste score.

Leerresultaten

De Infinite Loop is een sterk en strak management bedrijfsspel dat gebaseerd is op samenwerking en communicatie in real time. Hoe nauwkeuriger de speler het probleem in de virtuele wereld beschrijft, hoe sneller de teamgenoten in de echte wereld de oplossing vinden. De Infinite Loop kent een sterke leercurve. Iteratief leren, gecombineerd met ononderbroken feedback en verbetering, zorgt ervoor dat de teams problemen op een efficiëntere manier oplossen. De Infinite Loop is een veelzijdig en krachtig hulpmiddel voor het debriefen van complexe problemen. Problemen die zich voor kunnen doen bij moderne bedrijven die werken met externe teams, waarbij gebruik wordt gemaakt van flexibele methodologieën.

Related Testimonial

Ongelooflijk! We lagen op schema om het spel af te maken, maar de teams waren zo enthousiast en betrokken dat ze door wilden gaan met spelen.

Amdocs

Offerte Aanvraag