Time to Talk

Leuke, flexible tool voor meer betrokkenheid

15 minuten - 1 uur
Binnen
Competitief / Samenwerkend
3 - Onbeperkt

Programmaoverzicht

Time to Talk is het perfecte hulpmiddel om spontane gesprekken op gang te brengen en vergaderingen wat levendiger te maken - online of offline. Na een korte introductie betreedt elke speler een breakout-room en neemt deel aan het spel via zijn of haar mobiele telefoon of desktop. Time to Talk is een direct toegankelijke game, waarvoor geen app-download nodig is. Het plezier start wanneer het platform een willekeurige spreker heeft uitgekozen. Hij of zij moet binnen een bepaalde tijd een persoonlijke uitdaging voltooien. Wie moedig genoeg is, kan ervoor kiezen om de moeilijkheidsgraad van de uitdaging te vergroten. Spanning gegarandeerd! Nadat de tijd is verstreken, geven de andere spelers hun feedback aan de spreker. Het spel gaat verder met de volgende speler die een uitdaging aanneemt; het spel eindigt wanneer iedereen een keer op de voorzittersstoel heeft gezeten!

Leerresultaten

Time to Talk is ontworpen om spontane gesprekken op gang te brengen en spelers te helpen hun spontaniteit en creativiteit de vrije loop te laten. Time to Talk geeft elke speler een gelijke stem en creëert een inclusieve sfeer waaraan iedereen vanuit zijn eigen perspectief een bijdrage kan leveren. Door de opzet van het spel wordt een feedbackcultuur en actief luisteren gestimuleerd. Hierdoor ontstaat er een band tussen de spelers die de motivatie, betrokkenheid en de bedrijfscultuur versterkt.

Time to Talk kan volledig op uw wensen worden afgestemd. U kiest de totale duur van de activiteit, het aantal rondes en het tijdskader voor elke spreker. Concurreren of samenwerken? Kies een informele netwerkactiviteit dat leuke gesprekken op gang brengt. Of kies ervoor om uw op maat gemaakte leerinhoud op te nemen in Time to Talk, voor een serieuzere, op resultaten gebaseerde activiteit.

remote team building

Remote team activiteit

Dit programma is bedoeld als online activiteit voor mensen die op afstand werken. Het team werkt mogelijk deels vanuit huis, op verschillende regionale kantoorlocaties of in verschillende landen. Spreekt dit programma je aan, maar wil je hier een face-to-face of hybride oplossing voor? Neem contact met ons op om te zien hoe we dit programma op maat kunnen maken.

web or app


Web- en App-gebaseerde teambuildingsprogramma's op afstand

Wist u dat wij activiteiten aanbieden op web én app? Vraag ons welke remote programma's passen bij uw situatie.

Offerte Aanvraag