Zombie Rising

Urban-adventure-race om Zombies te 'elimineren'

1 - 2 uren
Binnen en buiten
Samenwerkend
4 - Onbeperkt

Programmaoverzicht

Er zijn dodelijke Zombies ontsnapt uit een zwaarbeveiligd onderzoekscentrum. De monsters hebben onderzoekers gedood voordat ze in verschillende richtingen wegschoten. Gelukkig heeft elke zombie een ingebouwd veiligheidsmechanisme waarmee ze kunnen worden gedeactiveerd. De zoektocht is begonnen. De deelnemers moeten nu snel handelen om een Zombie-apocalypse te voorkomen! In verschillende teams gaan ze op pad om de 'ondoden' op te sporen. Tijdens het zoeken moeten ze aanwijzingen ontcijferen over hoe de Zombies kunnen worden uitgeschakeld. Naarmate de uitdaging vordert, zullen de deelnemers zich realiseren dat ze moeten samenwerken met andere teams en belangrijke informatie moeten delen, om de Zombies uit te kunnen schakelen en te kunnen ontsnappen uit de Zombie Zone.

Leerresultaten

Zombie Rising verbetert de samenwerking en stimuleert teams om interne concurrentie te voorkomen en te streven naar het individuele succes van ieder teamlid. Het grappige Zombie-thema is zeer toegankelijk, maakt netwerken makkelijk en zorgt ervoor dat iedereen zich kan ontspannen. Deze boeiende teambuildingsactiviteit zorgt voor een betere verstandhouding tussen de teamleden, waardoor een productieve werkcultuur wordt bevorderd. De taken, puzzels en uitdagingen van Zombie Rising zijn ontworpen met het oog op inclusiviteit en doen een beroep op een breed scala van vaardigheden, waardoor mensen worden aangemoedigd om elkaars sterke en zwakke punten te omarmen.

Zombie Rising kan zowel indoor als outdoor worden gespeeld en worden afgestemd op ieder tijdstip en op elke bedrijfsgerelateerde inhoud.

Offerte Aanvraag