5 great ways to celebrate Christmas

Ontdek 5 geweldige manieren om samen Kerst te vieren

Gepubliceerd op 18 okt. 2023 door Alex ten Klei

Als je s’ochtends naar buiten loopt dan ruik je weer dat het ander weer wordt. De herfst heeft misschien wel de meest herkenbare geur van alle seizoenen. Als je stil staat en diep inhaalt dan proef je het najaar. Dat betekent ook dat kerst er weer aankomt. Wat ga je dit jaar doen met je collega’s? In dit artikel vind je onze top 5 kerst activiteiten. Twee online, jawel ook dat kan nog steeds, en drie live teambuilding programma’s.

Quickfire Festive online

De groep wordt opgedeeld in teams die ieder een eigen break-out room hebben. Via onze speciale game app kies je allerlei verschillende opdrachten die in het teken staan van kerst. Het is een competitie dus wanneer we weer bij elkaar in één plenaire sessie komen wordt de winnaar bekend gemaakt.

Race ARound the World Festive

Race around the World Festive

Race around the World was ons meest succesvolle programma tijdens Covid. Het heeft ons door deze periode heen geholpen en het is nog steeds een geweldige activiteit. Je gaat in aparte break-out rooms in teams een wereldreis maken waarbij je opdrachten uitvoert en ontdekt hoe mensen wereldwijd kerst vieren.

quickfire Festive

Quickfire Festive

Het Quickfire platform gebruiken we voor een hele reeks aan opdrachten. Allemaal ingedeeld in actief, creatief en mentaal. Je kiest als team welke categorie je het meeste aanspreekt en dan voer je zoveel mogelijk opdrachten uit binnen de gegeven tijd. Aan het einde volgt een foto galerij van alle gekke en bijzondere foto’s die teams hebben ingestuurd tijdens het programma. Ook wordt het winnende team bekend gemaakt.

Beat the Box Rescue Santa

Beat the Box and Rescue Santa

Onze klassieker Beat the Box in een speciale kerst uitvoering. Ieder team krijgt een grote zilveren box op hun tafel die vast zit met een slot. Zodra deze open is volgen er meer kleinere koffers die ook vast zitten. Door raadsels en puzzels op te lossen kom je steeds dichter bij het eindspel. Hier vind je een verrassende twist die je anders laat denken over competitie en doelen.

Give Backpack

Een leuke en frisse activiteit waarbij je in teams gaandeweg de inhoud verzamelt voor een rugzak die gedoneerd wordt aan een dakloze. Geven wordt zo een vast onderdeel van de activiteit en samen maak je het leven van andere mensen net even wat meer comfortabel.

De data rond kerst zijn altijd populair en ze lopen snel vol. Wil je eens brainstormen over wat er voor jullie organisatie mogelijk is, wacht dan niet te lang en neem contact met ons op.


Alex ten Klei

Chief Play Officer

Growing teams and develop skills with gamification and team building solutions

Alle Artikelen

Het Catalyst Teambuilding Model WHITEPAPER

Team Building Model
Het Catalyst Teambuilding Model

Van ‘uitje voor de lol’ naar strategisch instrument Dit whitepaper laat zien hoe je met behulp van het Catalyst Team Building Model teambuildingactiviteit als strategisch hulpmiddel kunt gebruiken.

Lees verder

Leestip