Race Around the World Festive Online

Ontdek hoe mensen van over de hele wereld feestvieren

1 - 1.5 uren
Binnen
Competitief / Samenwerkend
8 - Onbeperkt

Programmaoverzicht

Deelnemers komen samen in een online meeting. Ze kiezen een 'Santa' en de overige deelnemers krijgen de rol van Elf. Hun doel is om 's Nachts in zoveel mogelijk landen cadeautjes bij kinderen te bezorgen voordat de zon weer op komt. De teams moeten opdrachten voltooien met een feestelijk tintje. Hiermee kunnen ze wortels verdienen zodat hun rendier blijft vliegen. De Elven kunnen de opdrachten weliswaar zien, maar ze kunnen geen antwoord geven. Santa kan wel antwoorden geven en foto's maken, maar weet niet wat de uitdagingen zijn. De samenwerking binnen het team wordt hiermee op de proef gesteld. Het team dat het perfecte setje speelgoed verzamelt, krijgt een bonus krat met wortelen. Op elk van de zes continenten staat een timer waardoor het tempo in het spel blijft. Het team dat alle levels (continenten) afrondt met de hoogste score is de winnaar van het spel.

Leerresultaten

'Race Around the World – Festive editie' zorgt ervoor dat werknemers die op afstand werken uit hun isolatie komen. Het zorgt voor interactie tussen collega's en verbinding op een informele manier. Het team begint met het maken van een planning. Hun aanpak moet flexibel zijn, zodat die gedurende het spel kan worden aangepast. Een onderzoekende geest, creatief denken en scherpe onderzoeksvaardigheden zijn vereist voor het vergaren van informatie en het oplossen van de uitdagingen. Door de manier waarop het spel is vormgegeven, worden alle deelnemers aangemoedigd om actief te luisteren en helder en bondig te communiceren. Hierdoor worden de online-communicatievaardigheden van de deelnemers verbeterd. Door het hebben van een gezamenlijk doel ontstaat er verbinding tussen de groepsleden. Bovendien is plezier gegarandeerd met deze virtuele, feestelijke reis over de wereld.

remote team building

Remote team activiteit

Dit programma is bedoeld als online activiteit voor mensen die op afstand werken. Het team werkt mogelijk deels vanuit huis, op verschillende regionale kantoorlocaties of in verschillende landen. Spreekt dit programma je aan, maar wil je hier een face-to-face of hybride oplossing voor? Neem contact met ons op om te zien hoe we dit programma op maat kunnen maken.

web or app


Web- en App-gebaseerde teambuildingsprogramma's op afstand

Wist u dat wij activiteiten aanbieden op web én app? Vraag ons welke remote programma's passen bij uw situatie.

Offerte Aanvraag