Breakthrough

Een serie probleemoplossende uitdagingen

1 - 4 uren
Binnen en buiten
Competitief / Samenwerkend
10 - Onbeperkt

Programmaoverzicht

In Breakthrough teams moeten binnen een strak tijdsbestek en met specifieke middelen een reeks actieve uitdagingen voltooien.

Teams beginnen met het evalueren van de beschikbare middelen, stellen realistische doelen en bereiken een consensus over hoe deze zullen worden bereikt. De toegewezen tijdslots zijn 'net genoeg' om elke uitdaging te voltooien, zodat de teams worden onder druk komen te staan, maar gemotiveerd blijven door hun successen.

Teams worden aangemoedigd om hun prestaties te evalueren en de volgende uitdaging aan te gaan.

Na het voltooien van hun reis wordt de groep herenigd voor de laatste uitdaging. Hetzij competitief, hetzij gezamenlijk, zodat iedereen een winnaar is!

Leerresultaten

De probleemoplossende uitdagingen in Breakthrough zijn stuk voor stuk zorgvuldig ontworpen om de communicatie te verkennen en verschillende aspecten van teamwerk te belichten. In korte tijd leren teams over de basisprincipes van teamdynamiek. Individueel komen ze erachter hoe hun eigen interpersoonlijke stijl het succes van hun team kan beïnvloeden. Zij realiseren zich ook de sterke punten van anderen. Indien gewenst kan Breakthrough op maat gemaakt worden als platform voor team profileringstechnieken zoals Belbin of Myers-Briggs. Breakthrough wordt professioneel gepresenteerd in een menuformaat dat kan worden aangepast aan de locatie, het aantal deelnemers en specifieke zakelijke kwesties.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Doneer een volledig Breakthrough evenement aan een school, jeugdgroep of een charitatieve stichting die baat zou hebben bij de educatieve relevantie van deze uitdaging.

Related Testimonial

Breakthrough is een perfecte aanvulling op elke teamconferentie omdat het de deelnemers de kans geeft om naar buiten te gaan en zich met elkaar te meten en er veel plezier aan te beleven".

Valery Cussenot, General Manager
KSO Hong Kong

Offerte Aanvraag