Chain Reaction - Remote

Thuiswerkers creëren een reeks virtueel verbonden constructies

1 - 3 uren
Binnen
Samenwerkend
4 - Onbeperkt

Programmaoverzicht

Externe teams komen samen om een machine in Rube Goldberg-stijl te creëren. Deze bestaat uit een reeks virtueel verbonden constructies gemaakt van gewone huishoudelijke artikelen. Voorafgaand aan het evenement ontvangen de deelnemers een lijst met items die ze overal in huis kunnen verzamelen. Op de dag nemen de deelnemers deel aan de activiteit via een online conferentie tool (Zoom, MS Teams etc) en bekijken ze een inspirerende trainingsvideo om hun creatieve ideeën te op te roepen. Deelnemers laten de groep de items zien die ze hebben verzameld. Het team bespreekt hoe elk item kan worden gebruikt en ontwikkelt een algemeen plan. De deelnemers maken individueel hun constructies vanaf hun werkplek. Ze testen en testen opnieuw en maken aanpassingen, chatten met anderen in het team om mogelijke innovatieve opties of constructieve oplossingen te vinden. Daarna is het tijd om de constructies virtueel te verbinden met creatieve ideeën. Eindelijk, als iedereen klaar is, wordt de beweging in gang gezet totdat de laatste machine wordt bereikt!

Leerresultaten

Chain Reaction - Remote is speciaal ontworpen om teams op afstand te motiveren en te verbinden. Creatief denken en vindingrijkheid zijn vereist om een apparaat te creëren met een echt wow-effect. Gamification is een blijvende manier om het belang van planning boven actie te laten zien en beproefde concepten te versterken.Deelnemers moeten virtueel samenwerken om de constructies met elkaar te verbinden Zal samenwerking en effectieve communicatie slagen boven silo-mentaliteit? Het eindresultaat laat een blijvende herinnering achter met een leuke gedeelde ervaring.

Remote Team Activity

Team activiteit op afstand

Als uw team niet in dezelfde stad of dezelfde fysieke ruimte kan zijn, probeer dan de online versie van deze activiteit die speciaal is ontworpen voor teams op afstand. Het is een geweldige manier om een team van mensen die op afstand werken te engageren, te motiveren en te verbinden. Met behulp van online conferencing zullen onze bekwame facilitatoren er zijn om uw deelnemers tijdens de hele ervaring te begeleiden. Neem contact op om te ontdekken hoe we deze ervaring kunnen aanpassen voor uw externe team.

Offerte Aanvraag