City Build

Teams ontwerpen en bouwen een mega modelstad.

2 - 3 uren
Binnen
Samenwerkend
40 - Onbeperkt

Programmaoverzicht

Bij City Build krijgen teams de taak om elk een deel van een modelstad te ontwerpen, compleet met verschillende wijken voor industrie, wonen, vrije tijd en kantoren. Alles wordt verbonden via wegen, spoorwegen en waterwegen. Elk team maakt zijn eigen sectie, maar werkt nauw samen met de andere teams om te zorgen voor een consistent ontwerp.

Met een verscheidenheid aan materialen bouwen teams samen een fantasierijke en functionele stad die niet alleen praktisch is, maar ook visueel aantrekkelijk. Wanneer de tijd verstrijkt, combineren de teams hun creaties tot één samenhangende stad en vieren ze het succes van hun gezamenlijke inspanningen. Dit project benadrukt de kracht van samenwerking en creatief denken binnen een collectief doel.

Leerresultaten

Tijdens City Build ontwikkelen de teams gezamenlijk een visie en strategie, die ze vervolgens in praktijk brengen met een combinatie van creativiteit en sterke projectmanagementvaardigheden. Effectieve communicatie en samenwerking tussen de teams zijn cruciaal om de verschillende wijken naadloos op elkaar aan te laten sluiten. Binnen een gestructureerd ontwerpkader zorgt creativiteit ervoor dat de stad niet alleen functioneel en praktisch is, maar ook visueel aantrekkelijk.

Goed beheer van middelen en tijd zijn onmisbaar om het project binnen de gestelde termijn te voltooien. City Build vormt een leuke en memorabele ervaring waarbij iedereen actief betrokken is.

Related Testimonial

De City Build oefening verliep erg goed. Geweldige ervaring om te delen met je team. Leuk, constructief en nuttig als hulpmiddel om mensen samen te brengen.

Systematic Development

Offerte Aanvraag