Escape the Mob - Online

Interactief leuk spel in escape room-stijl, speciaal ontworpen voor teams die op afstand werken

1 - 1.5 uren
Binnen
Competitief / Samenwerkend
4 - Onbeperkt

Programmaoverzicht

Met behulp van een online conference platform begint Escape the Mob met een mysterieuze video die teams vertelt dat ze worden beschuldigd van de perfecte overval en dat ze op het verkeerde moment op de verkeerde plaats waren. Teams hebben een beperkte hoeveelheid tijd om hun verhaal duidelijk te maken en de exacte tijd te bepalen waarop ze op elke plaats op de avond van de overval waren.

Na een eerste briefing van de online facilitator, leidt de Go Team-app teams door een reeks opdrachten heen. Een verscheidenheid aan foto's, video's, cryptische vragen en raadsels, die aanwijzingen geven voor de ultieme oplossing.

De opdrachten zijn geheel in lijn met de laatste Escape Room-achtige challenges. Onder andere cijfers, symbolen die alfa puzzels omwisselen, zoeken naar objecten in afbeeldingen, raadsels, patroonidentificatie , mysterieuze geluiden en meer! Teams krijgen punten voor correcte antwoorden. Het winnende team is het team met de meeste punten, maar er is ook gedeelde vreugde omdat de teams uiteindelijk moeten samenwerken om hun naam te zuiveren.

Leerresultaten

Escape the Mob is een volledig inclusieve en zeer boeiende activiteit voor online teambinding. Met een beperkte hoeveelheid tijd, een competitief thema en een verscheidenheid aan opdrachten moeten teams hun verschillende vaardigheden combineren en creatieve oplossingen ontwikkelen om het mysterie op te lossen. Op het laatste moment wordt er samengewerkt om uiteindelijk de laatste code te kraken en uit handen van de Maffia te blijven.

remote team building

Remote team activiteit

Dit programma is bedoeld als online activiteit voor mensen die op afstand werken. Het team werkt mogelijk deels vanuit huis, op verschillende regionale kantoorlocaties of in verschillende landen. Spreekt dit programma je aan, maar wil je hier een face-to-face of hybride oplossing voor? Neem contact met ons op om te zien hoe we dit programma op maat kunnen maken.

web or app


Web- en App-gebaseerde teambuildingsprogramma's op afstand

Wist u dat wij activiteiten aanbieden op web én app? Vraag ons welke remote programma's passen bij uw situatie.

Offerte Aanvraag