Flat Out Rickshaw Rally

Teams bouwen, ontwerpen & racen een riksja

1 - 2 uren
Binnen en buiten
Competitief / Samenwerkend
20 - Onbeperkt

Programmaoverzicht

Teams worden aangemoedigd om samen te werken tijdens deze inspirerende uitdaging waarin de vaardigheden van creativiteit en communicatie gecombineerd worden.

Flat Out - Rickshaw Rally test de communicatieve vaardigheden, samenwerking en creativiteit van uw mensen om tegen de klok en elkaar een volledige Riksja te bouwen.

Werkend vanuit de meegeleverde ontwerpen moet elk team gezamenlijk optrekken om uit een pakket van materialen het ultieme kartonnen racevoertuig te creëren - opgesierd met wat Bollywood Bling! De uitdaging wordt afgesloten met een race, waarbij de teams het in hun riksja's tegen elkaar opnemen in een test van snelheid en controle.

Een leuke ervaring die het beste in uw mensen naar boven haalt en aanmoedigt tot vindingrijkheid, samenwerking en vriendschappelijke strijd.

Leerresultaten

Teamwerk, vindingrijkheid en uitstekende communicatieve vaardigheden zijn vereist om uit een platte verpakking materialen een riksja te maken.

Met een goed begrip van het einddoel en door subteams te vormen en naast elkaar te werken, kan dit complexe project worden opgesplitst zodat het hele team het project op een effectieve manier kan voltooien. Er is ook veel creativiteit nodig om de riksja te versieren.

Ten slotte leiden effectieve strategische planning en rolverdeling tot een succesvolle race.

Related Testimonial

Ik wil jullie bedanken voor een aangenaam en interessant weekend. Ik denk dat dit één van de beste evenementen was waaraan ik met plezier heb deelgenomen.

Offerte Aanvraag