Go Team - Indoor Activities

Verken de door u gekozen locatie met Go Team

1 - 2 uren
Binnen
Competitief / Samenwerkend
4 - Onbeperkt

Programmaoverzicht

In Go Team Indoors gaan de deelnemers samen aan de slag en beleven ze plezier tijdens het aanleren van de belangrijkste zakelijke vaardigheden.

Of het nu gaat om een evenement in een wereldberoemd museum, in een hotel of locatie naar keuze, of als onderdeel van een tentoonstelling of conferentie, Go Team is de oplossing! Gewapend met een tablet met de bekroonde Go Team app beantwoorden teams vragen en gaan ze uitdagingen aan in de door u gekozen locatie. Onze offline kaarten kunnen aan elke locatie en situatie worden aangepast.

Ideaal om nieuwe medewerkers te integreren en teams te belonen!

Probeer onze Museum Explorer, Venue Discovery, Art Gallery Explorer of probeer een van onze indoor thema Go Team activiteiten zoals CSI of een Escape Room Challenge om er maar een paar te noemen.


Leerresultaten

Leiderschap en delegatie zijn van essentieel belang om ervoor te zorgen dat een team naast elkaar werkt en zijn sterke punten benut.
Het hoofd onder druk koel houden en het inschatten van risico's en beloningen zijn fundamenteel voor succes.

Gebruik het om uw conferentie nieuw leven in te blazen, deelnemers te motiveren en te enthousiasmeren, de groep te verenigen, specifieke leerresultaten te verkennen of gewoon om een leuke gedeelde ervaring te hebben.

De toepassingen voor Go Team Indoors zijn eindeloos, inclusief medewerkersbetrokkenheid, training van personeel, productlanceringen, marketing & promoties of het verzamelen van feedback.

Offerte Aanvraag