Haunted House

Ontsnap uit het virtuele spookhuis

1.5 - 2 uren
Binnen
Competitief / Samenwerkend
4 - Onbeperkt

Programmaoverzicht

De nacht valt. Het pad onder je voeten slingert door een donker bos. In de verte vang je een glimp op van een huis. Griezelige, hypnotiserende muziek klinkt vanuit de kelder. Als je dichterbij komt, vliegt het hek open. Ook de voordeur gaat nu krakend open en je wordt naar binnen gewenkt. Je stapt met je team over de drempel en de deur slaat met een klap achter jullie dicht. Jullie zitten vast. Een van je teamleden blijkt met de doden te kunnen communiceren. Hij of zij is de Geestfluisteraar van jullie team en is vervloekt door de spoken en kwaadaardige geesten die in de verschillende kamers huizen. Jullie moeten drie griezelige speurtochten ondernemen om de vloek op te heffen. Een kaars begint te flakkeren. De klok tikt. Raap de moed bij elkaar om met je ogen langs de uiterste hoeken van elke kamer te gaan, op zoek naar aanwijzingen die jullie Geestfluisteraar zullen helpen bij het oplossen van de mysteries. Telkens als dat lukt, krijgen jullie toegang tot de volgende kamer, zodat jullie uiteindelijk samen levend uit het Spookhuis kunnen ontsnappen!

Leerresultaten

Haunted House is speciaal ontworpen om een moedige houding te ontwikkelen binnen een team. Het spel stimuleert teams om samen te werken, elkaars ideeën te waarderen, actief te luisteren en discussies te voeden. Naarmate het vertrouwen binnen een team groeit, leren deelnemers om hun faalangst van zich af te schudden, moed te verzamelen om zich uit te spreken en hun ideeën helder te communiceren. Door onderling vertrouwen, zelfvertrouwen en moed ontdekken teams dat collaboratief en deductief redeneren succes kan opleveren.

Wanneer mensen opgewonden en angstig zijn, kan dat het praktisch en logisch denken in de weg zitten. Teams die het hoofd koel houden, zijn in staat om onder druk rationeel te blijven denken en hun probleemoplossend vermogen in te zetten.

De aanstekelijke en grappige challenges in escaperoom-stijl en het onderhoudende thema geven een nieuw perspectief aan het werken als een team. Deelnemers krijgen hierdoor een kans om op een nieuwe en informele manier met elkaar om te gaan, waardoor een totaal nieuw perspectief ontstaat op hoe ze zich als team gedragen.

Door de belangrijkste componenten van moedig teamwork te gamificeren, zal Haunted House een gedenkwaardige gedeelde ervaring worden - eentje die je team nog lang bij zal blijven.


remote team building

Remote team activiteit

Dit programma is bedoeld als online activiteit voor mensen die op afstand werken. Het team werkt mogelijk deels vanuit huis, op verschillende regionale kantoorlocaties of in verschillende landen. Spreekt dit programma je aan, maar wil je hier een face-to-face of hybride oplossing voor? Neem contact met ons op om te zien hoe we dit programma op maat kunnen maken.

web or app


Web- en App-gebaseerde teambuildingsprogramma's op afstand

Wist u dat wij activiteiten aanbieden op web én app? Vraag ons welke remote programma's passen bij uw situatie.

Related Testimonial

Het Haunted house-spel was leuk en we hebben ervan genoten. In het geheel genomen was het een goede ervaring met een activiteit op afstand.

Hilti

Offerte Aanvraag