Photopoly

Actieve Mystery Foto Uitdaging

1 - 8 uren
Buiten
Competitief / Samenwerkend
10 - Onbeperkt

Programmaoverzicht

Photopoly is een leuke zich in een stad afspelende uitdaging die teams terugbrengt naar de concrete wereld van weleer met Polariod camera's, pennen, schriften en papieren kaarten! Net als in een levensechte versie van het beroemde bordspel Monopoly gaan teams er in de straten van de stad op uit op zoek naar beroemde gebouwen. In tegenstelling tot het spel gaat het hen er echter niet om om gebouwen te kopen, maar om er foto's van te maken. De foto's die ze maken moeten een afspiegeling zijn van de bijzondere scènes uit hun instructieboekje.

De uitdagingen zijn gevarieerd en creatief en zo aangepast dat de locatie en de omgeving optimaal tot hun recht komen. De uitdagingen op elke locatie zijn voor elk team hetzelfde, maar de manier waarop elk team de uitdaging interpreteert, uitvoert en fotografeert zal altijd uniek zijn.

Leerresultaten

Photopoly, een levende versie van 's werelds beroemdste bordspel, brengt strategie, creativiteit en teamwerk samen tijdens een wervelende tour door uw conferentiestad. Het staat garant voor een verfrissend, stimulerend en fascinerend avontuur in de teamdynamiek omdat het energie in elk conferentieprogramma injecteert. Planning en strategie zijn essentieel in Photopoly. Het team dat nadenkt vooraleer actie te ondernemen is het winnende team! Photopoly is een teambuilding ervaring die aan elke stad kan worden aangepast. De uitdagingen kunnen ook worden aangepast aan uw conferentieboodschappen om het effect ervan te versterken.

Offerte Aanvraag