Situation Room

Neem het commando en de controle over

1 - 1.5 uren
Binnen
Competitief / Samenwerkend
6 - Onbeperkt

Programmaoverzicht

Situation Room is een uiterst boeiend zakelijk themaspel. Teams worden aan de hand van een reeks video's aangestuurd om een reeks gesloten koffers te openen om uitdagingen en hulpmiddelen te onthullen. Ze hebben deze nodig om een onderzoek van de Speciale Eenheid naar een misdaadsyndicaat op te lossen.

Het evenement wordt aangestuurd door Video Instructies die op vaste tijdstippen in het programma worden aangeboden om "real time" status updates te reproduceren. Een afteltimer geeft teams een indicatie van de resterende tijd tot de volgende update komt. Centraal in het programma staat een aktetas met afgesloten compartimenten (ALPHA / BRAVO / CHARLIE / DELTA). Elk afgesloten compartiment biedt bij opening de uitdagingen en middelen die teams moeten beoordelen en oplossen om informatie te verschaffen aan de "Speciale eenheid" om naar te handelen. Een beveiligd apparaat (iPad en Situation Room APP) biedt de teams een link naar de "Speciale Eenheid" om hun bevindingen in te dienen.

Leerresultaten

In Situation Room worden teams uitgedaagd om strategisch te denken en een flexibele manier van werken toe te passen om op het juiste moment de juiste mensen en informatie met elkaar te verbinden. Als gevolg hiervan zullen de deelnemers begrip en waardering ontwikkelen voor de belangrijke rol die inter-departementale communicatie speelt in situationeel leiderschap en het onder druk leveren van hoge prestaties.

Het boeiende thema en de zorgvuldig ontworpen verscheidenheid aan uitdagingen zorgt ervoor dat alle deelnemers zich er volledig bij betrokken voelen. Het zorgt ook voor een duidelijk inzicht en begrip van de individuele sterktes en zwaktes, de teamdynamiek en de kracht van het teamwerk.

physical distancing

Fysieke Afstand

Deze activiteit kan worden aangepast om te voldoen aan de fysieke afstandsregels. We passen het programma zo aan, dat wordt voorkomen dat spelmateriaal en hand-outs tussen deelnemers worden uitgewisseld. Bovendien zorgen we ervoor dat deelnemers nooit te dichtbij elkaar komen! Onze vaardige begeleiders zijn er om uw deelnemers tijdens de activiteit te begeleiden, en om ervoor te zorgen dat elke deelnemer zich houdt aan de richtlijnen voor social distancing. Bovendien zien zij erop toe dat iedereen wordt betrokken en dat het voor elke deelnemer een aangename leerervaring wordt. Neem contact met ons op voor meer informatie over hoe we deze activiteit kunnen aanpassen aan jouw team en aan de fysieke afstandsregels.

Related Testimonial

De Situation Room simulatie overtrof onze verwachtingen. Onder enorme tijdsdruk en met de noodzaak om flexibele manieren van werken toe te passen daagde het programma onze teams uit om actiegericht te werken. Tegelijkertijd moest men balanceren tussen snelheid en accuraatheid in het beoordelen van real time informatie. Echt een fantastisch evenement

Offerte Aanvraag