Summit Challenge

Streven naar de top

1 - 1.5 uren
Binnen
Competitief
4 - Onbeperkt

Programmaoverzicht

Geleid door de speciaal ontworpen app, stappen de teams in de rol van een Expeditieteam en gaan ze op een 'multilevel-avontuur'. De teams kunnen punten verdienen met leuke en boeiende uitdagingen en zich zo opwerken naar hogere niveaus. Er zijn verschillende rollen. De Klimmers en de Expeditieleider moeten allerlei gegevens en instructies met elkaar combineren. Het uiteindelijke doel is om vanuit het basiskamp succesvol de top te bereiken - en natuurlijk om "op de top" een feestelijke teamfoto te maken. Summit Challenge kan zo worden aangepast dat er ook vragen over uw bedrijf kunnen worden opgenomen.

Leerresultaten

Door in de rol te kruipen van een virtueel expeditieteam in een leuke simulatie en onder tijdsdruk, kunnen teams de nieuwe gedragsregels verkennen en effectievere virtuele teamspelers worden. Andere leerresultaten zijn daarnaast effectieve communicatie, snelle besluitvorming en strategisch plannen rondom Risico en Rendement. De gedeelde ervaring op afstand, met een focus op creativiteit en het uiteindelijke doel - de Top - is een ervaring die rechtstreeks overdraagbaar is op werkteams.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Informeer naar de krachtige CSR-component die kan worden toegevoegd aan uw Summit Challenge activiteit.

remote team building

Remote team activiteit

Dit programma is bedoeld als online activiteit voor mensen die op afstand werken. Het team werkt mogelijk deels vanuit huis, op verschillende regionale kantoorlocaties of in verschillende landen. Spreekt dit programma je aan, maar wil je hier een face-to-face of hybride oplossing voor? Neem contact met ons op om te zien hoe we dit programma op maat kunnen maken.

Related Testimonial

Ik wil je heel erg bedanken voor de teambuilding activiteit Summit Challenge. Het was heel erg origineel en boeiend. We vonden het einde met het goede doel ook heel goed. Bedank ook de begeleiders van de activiteit voor hun inbreng. Het was ons een genoegen om deze sessie bij te wonen.

Offerte Aanvraag