The Domino Effect

Teams creëren een giga domino meesterwerk

30 minuten - 1 uur
Binnen en buiten
Competitief
6 - 150

Programmaoverzicht

Wie heeft de vastere hand? De beste ideeën voor creativiteit en innovatie?

In de Domino Effect wordt elk team belast met het creëren van hun eigen gigantische Domino-meesterwerk, elk met zijn eigen fijne kneepjes en aanpassingen. In het eerste deel van de activiteit moeten teams strijden om verschillende items die in hun domino structuur komen, zoals gloeilampen, boeken, ballen en pinnen.

Zodra deze eerste competitie is afgelopen, ontvangt elk team hun domino's en alle materialen die ze hebben verdiend om een meesterwerk te kunnen maken. Het puzzelstukje van elk team telt. De coördinatie en verbinding tussen de domino's van elk team zorgt uiteindelijk voor het succes van de hele groep. Een win-win situatie!

Leerresultaten

In The Domino Effect is samenwerking binnen het team noodzakelijk voor het plannen, ontwerpen en bouwen van een creatieve, unieke domino run. Teams moeten hun werk testen en opnieuw testen, een geweldige metafoor voor het belang van procesverbetering.

Vervolgens is bij de opbouw van de laatste grote creatie samenwerking en effectieve communicatie tussen teams essentieel om ervoor te zorgen dat het werk van elk team aansluit bij de volgende.

Related Testimonial

Domino Effect is een teambuildingsspel met diepgaande leerresultaten die gemakkelijk kunnen worden aangepast aan de dagelijkse werksituaties. Het analyseren van oorzaak en gevolg tovert dit spel om van een gewoon entertainment spel in een nieuwe manier van leren.

Karin Taalik
Elektrilevi, Estonia

Offerte Aanvraag