The Infinite Loop - Online

Agile online teambuilding game

1 - 1.5 uren
Binnen
Competitief / Samenwerkend
4 - Onbeperkt

Programmaoverzicht

Een team van hackers wordt opgeroepen voor een speciale geheime missie. Een jonge jongen is per ongeluk in een ruimteschip is opgesloten. Om de jongen te redden, moet het team door een reeks deuren openen die op slot zitten door bijzondere raadsels en puzzels. Elk team werkt samen in een breakout-kamer van een video conferencing tool (Zoom, Microsoft Teams, etc). Voor elk raadsel ziet één teamlid de deur van het ruimteschip op het scherm in een live simulatie. De andere teamleden zien op hun scherm kaarten met raadsels.

Het teamlid met visual op de deur van het ruimteschip moet duidelijk communiceren wat ze zien aan de andere teamleden. De teamleden met de raadselkaarten moeten actief luisteren en de juiste vragen stellen om het team in staat te stellen elk probleem gezamenlijk op te lossen. Alle deuren van het ruimteschip moeten ontgrendeld worden totdat ze eindelijk de jongen kunnen redden.

Leerresultaten

De Infinite Loop online is speciaal ontworpen voor het ontwikkelen van teamdynamiek in teams op afstand. Het is gebaseerd op realtime samenwerking en realtime communicatie. Hoe nauwkeuriger de speler met de visuele informatie het probleem beschrijft, hoe sneller de teamgenoten met de geschreven informatie de oplossing vinden. De Infinite Loop heeft een sterke leercurve. Naarmate het spel vordert, verbeteren teams hun communicatie- en samenwerkingsvaardigheden en probleemoplossend vermogen. Ze leren over elk individu in de groep en hoe ze efficiënter als team kunnen werken. De Infinite Loop is een veelzijdige en krachtige tool voor debriefing over complexe kwesties die van invloed zijn op moderne bedrijven die werken met teams op afstand en agile methodologieën gebruiken.

remote team building

Remote team activiteit

Dit programma is bedoeld als online activiteit voor mensen die op afstand werken. Het team werkt mogelijk deels vanuit huis, op verschillende regionale kantoorlocaties of in verschillende landen. Spreekt dit programma je aan, maar wil je hier een face-to-face of hybride oplossing voor? Neem contact met ons op om te zien hoe we dit programma op maat kunnen maken.

web or app


Web- en App-gebaseerde teambuildingsprogramma's op afstand

Wist u dat wij activiteiten aanbieden op web én app? Vraag ons welke remote programma's passen bij uw situatie.

Related Testimonial

The Infinite Loop was een bijzondere ervaring en stelde ons in staat om de twee nieuwe medewerkers van ons team op een originele manier te verwelkomen, ondanks de lockdown!

Groupe Aésio

Offerte Aanvraag