VR - Space Odyssey

Virtual Reality ruimte mysterie

1 - 1.5 uren
Binnen
Competitief / Samenwerkend
6 - Onbeperkt

Programmaoverzicht

Space Odyssey is een moord mysterie teambuilding activiteit dat zich afspeelt op een ruimtestation. Hoge kwaliteit afbeeldingen en een escape-style spelopzet zorgen ervoor dat alle teamleden vanaf het begin tot het einde betrokken zijn. De deelnemers dragen om de beurt de VR headset en proberen met hun collectieve geheugen te ontrafelen hoe, waar en wanneer de intergalactische moord plaatsvond. Hun speurtocht neemt ze mee de ruimte in en doorzoekt een verlaten Sterrenschip terwijl ze onderweg ijverig op zoek zijn naar aanwijzingen. Interactieve functies en digitale geluidseffecten dragen bij aan de intriges terwijl teams zich wagen in niet-geregistreerde sectoren. Via een spoor van bewijsmateriaal proberen ze om uiteindelijk de misdaad op te lossen.

Leerresultaten

Space Odyssey is Virtual Reality spel dat onder druk leiderschap en teamwerk vaardigheden ontwikkelt. Teams leren dat actief luisteren en de juiste vragen stellen sleutels tot succes zijn. Het gebruik van deductieve redenering is nodig om logische conclusie te trekken. Naarmate het spel vordert en elke speler aan de beurt is in de virtuele wereld, verbetert het vermogen van het team om de kloof tussen virtueel en realiteit te bepalen.

Related Testimonial

Space Odyssey scherpt de actieve communicatie en probleemoplossing van iedereen aan. De concurrentie in de kamer was elektrisch - alle deelnemers waren 100 procent geconcentreerd bezig.

Raymond White

Offerte Aanvraag