Win It In A Minute

TV Game Show Uitdaging

30 minuten - 2 uren
Binnen en buiten
Competitief
10 - Onbeperkt

Programmaoverzicht

Geïnspireerd door TV-spelprogramma's zit Win It In A Minute vol spanning en nagelbijtende momenten, terwijl uw teams de strijd aangaan in verschillende en bizarre 60 seconden durende uitdagingen.

Als facilitators elke uitdaging onthullen overleggen de teams met elkaar en beslissen welk teamlid het meest geschikt is voor de taak. Eenmaal gekozen strijden ze om de uitdaging in 1 minuut af te ronden en vervolgens naar de volgende uitdaging te gaan.

Gedurende het hele programma werken facilitators het scorebord bij zodat uw teams weten waar ze staan. Er zijn een paar andere uitdagingen en bonusactiviteiten waarmee teams extra punten kunnen verzamelen, waardoor de energie tijdens de hele activiteit hoog blijft.

Leerresultaten

Win It in a Minute is boeiend, energiek en heel leuk. Het heeft ook fantastische voordelen voor team communicatie vaardigheden en de ontwikkeling van een teamstrategie. De uitdagingen zijn allemaal leuk en inclusief. Het open formaat zorgt ervoor dat iedereen wordt aangemoedigd om deel te nemen. Maar tegelijkertijd hoeven ze niet bang te zijn dat ze onder druk komen te staan om een centrale plaats op het toneel in te nemen.

Het is bewezen dat Win It in a Minute het individuele moreel versterkt, omdat teamleden elkaar op een niet-bedreigende manier leren kennen buiten de gebruikelijke werkomgeving.

Related Testimonial

Wat een leuke en inclusieve activiteit is Win it in a Minute toch. Iedereen voelde zich euforisch en het is echt een onvergetelijke gedeelde ervaring geweest om het moreel te versterken.

Bupa

Team Assessment Tool Logo

Beoordelingstool voor Teams

Dit product is zeer geschikt voor een begeleide debriefing van een evenement. Om het leerresultaat te vergroten en de activiteit nóg zinvoller te maken, sluit u uw activiteit af met onze unieke, speciaal ontworpen app. Met een op maat gemaakte debriefing van onze Beoordelingstool voor Teams zorgt u ervoor dat uw teambuilding-evenement blijvend resultaat en kwantificeerbaar rendement zal opleveren, en dat de teamcohesie, individuele persoonlijke groei, ontwikkeling van vaardigheden en uiteindelijk ook de prestaties worden bevorderd. Meer informatie

Offerte Aanvraag