CSI

Teams werken samen in dit leuke moordmysterie

2 - 3 uren
Binnen en buiten
Competitief / Samenwerkend
12 - 300

Programmaoverzicht

Crime Solvers International (CSI) maakt van teams detectives die een complexe misdaad moeten oplossen.

Dit is veel meer dan alleen een leuk 'moordmysterie', om te slagen moeten de teams goed samenwerken om een aantal problemen op te lossen die worden geïntroduceerd tegen een steeds toenemende achtergrond van druk en tijdslimieten.

De detectiveteams staan voor een realistisch misdaadscenario en ze worden op verschillende manieren gebombardeerd met een enorme hoeveelheid informatie. Opgenomen 112-meldingen, video's van misdaadscènes, gefilmde verdachtenverhoren, foto's, autopsieverslagen, transcripties, forensisch bewijsmateriaal en nog meer dienen allemaal om de rechercheurs in verwarring te brengen en te misleiden. Het is hun taak om dit allemaal te doorgronden en uiteindelijk te focussen op de taak om de misdaad op te lossen.

Leerresultaten

Communicatie en luisteren naar elkaar is de sleutel tot succes, aangezien teamleden op bepaalde momenten weggehaald worden van de tafel om essentiële informatie te ontvangen die ze moeten doorgeven aan hun team.

Onderweg wordt realistische druk uitgeoefend om de sfeer van een echt misdaadonderzoek na te bootsen.

Related Testimonial

Crime Solvers International was origineel, gedenkwaardig en even vermakelijk. Catalyst krijgt onze waardering ook omdat ze erin slaagden om onze diversiteit te accommoderen, terwijl ze iedereen betrokken hielden en het gevoel gaven deel uit te maken van het team.

Offerte Aanvraag