CSI Space Odyssey

Leuke, virtuele CSI Teambuildingsactiviteit

1 - 1.5 uren
Binnen
Competitief
6 - Onbeperkt

Programmaoverzicht

CSI Space Odyssey neemt deelnemers mee op een avontuurlijk moordmysterie in een verlaten ruimteschip. Aantrekkelijke graphics en escaperoom-achtige raadsels garanderen dat alle spelers continu betrokken zijn bij het spel. Geleid door onze app combineren teams hun gezamenlijke sterke punten en werken ze door opeenvolgende spelniveaus om het bewijs te ontrafelen. Elk niveau ontgrendelt 3D-animaties die nieuwe ruimtes van het schip onthullen en bijbehorende vragen en raadsels oproepen. Constante communicatie is van vitaal belang terwijl teams de online dossiers, geanimeerde video's en cryptische puzzels uitpluizen. Jouw mening telt en helpt het team om het mysterie op te lossen. De tijd tikt; volledige betrokkenheid is vereist om te kunnen winnen!

Leerresultaten

CSI Space Odyssey ontwikkelt de vaardigheden voor leiderschap en teamwerk, onder druk van concurrentie en tijd. CSI Space Odyssey is ontworpen voor teams die vanuit verschillende locaties werken en creëert een gevoel van verbondenheid en inclusie via een leuke, gedenkwaardige ervaring. Het leuke en boeiende thema helpt de deelnemers bij het verbeteren van sociale vaardigheden die van toepassing zijn op werken op afstand. Om succesvol te zijn, moeten teamleden oplettend en alert zijn en zorgen voor een duidelijke en beknopte manier van communiceren. Actief luisteren naar anderen is een must om de misdaad op te lossen. Naarmate het spel vordert, neemt de competitie toe en wordt volledige betrokkenheid van alle teamleden aangemoedigd.

remote team building

Remote team activiteit

Dit programma is bedoeld als online activiteit voor mensen die op afstand werken. Het team werkt mogelijk deels vanuit huis, op verschillende regionale kantoorlocaties of in verschillende landen. Spreekt dit programma je aan, maar wil je hier een face-to-face of hybride oplossing voor? Neem contact met ons op om te zien hoe we dit programma op maat kunnen maken.

web or app


Web- en App-gebaseerde teambuildingsprogramma's op afstand

Wist u dat wij activiteiten aanbieden op web én app? Vraag ons welke remote programma's passen bij uw situatie.

Offerte Aanvraag