Flat Out Aviator

Teams bouwen en navigeren vliegtuigen in een teamwork test

2 - 3 uren
Binnen en buiten
Competitief / Samenwerkend
16 - Onbeperkt

Programmaoverzicht

Met behulp van gedetailleerde schema's en een bouwpakket van materialen bouwen de teams een levensgroot vliegtuig op een schaal van 1:4. Eenmaal compleet versieren ze het vliegtuig met speciaal ontworpen stickers. Vervolgens formuleren de teams een strategie om het vliegtuig succesvol langs een reeks obstakels te navigeren, waarbij ze gezamenlijk beslissen welke rollen en verantwoordelijkheden elke persoon in het team op zich neemt. Tijdens de race staan de teams langs elkaar op de startbaan opgesteld. Net als bij een Red Bull Air Race moeten teams snelheid, precisie en vaardigheid combineren om in recordtijd langs de obstakels te navigeren. Het winnende team wordt toegejuicht!

Leerresultaten

Teamwork, vindingrijkheid en uitstekende communicatieve vaardigheden zijn vereist om van een bouwpakket een vliegtuig te maken. Bij het samenstellen van het vliegtuig is kennis de sleutel tot het einddoel. De toewijzing van taken aan subteams en effectieve onderlinge teamcommunicatie met een duidelijk inzicht in hoe de onderdelen van het ene subteam in die van het andere en het totale project passen, leiden uiteindelijk tot een goed geconstrueerd vliegtuig. Effectieve strategische planning, nauwkeurige rolverdeling en effectief teamwerk zijn in de luchtrace de weg naar succes!

Related Testimonial

De deelnemers genoten van een geweldig en gedenkwaardig extern teamevenement. Het bleek echt een fantastische en unieke activiteit te zijn die ze nog nooit eerder hadden meegemaakt. Hun creativiteit werd door de poging om iets totaal nieuws te creëren aangewakkerd. Drie uur lang maximaal plezier. Niets is onmogelijk!

Offerte Aanvraag