GOALL!!

Creëer & zing een voetbal lied

1 - 2 uren
Binnen en buiten
Competitief
30 - Onbeperkt

Programmaoverzicht

De populairste sport ter wereld wordt ingezet als een van de beste en nuttigste teambuilding activiteiten waarbij teams worden uitgedaagd om samen te werken. Daarbij gaat het om beheer en ontwikkeling van hun eigen voetbalclub. Deze activiteit is zowel creatief als actief.

Er zijn zoveel taken om te verrichten. Van de meer creatieve rollen zoals marketing, sponsoring en stadionontwerp tot actievere taken zoals het trainen van spelers en penalty shootouts. Als de juryleden op hun plaats zitten nemen teams deel aan een gezang en sloven ze zich uit met hun allerbeste gekke stadionliedjes. En aangezien je van zingen behoorlijk dorst kunt krijgen worden er drankjes geserveerd en worden spelers uitgenodigd om alle vervaardigde stadionmodellen te bekijken. Tot slot worden er scores en feedback gegeven en wordt er een winnaar uitgeroepen!

Leerresultaten

Strategie en goed leiderschap zijn cruciaal. Teams moeten effectief communiceren en creatief denken bij het bespreken van doelstellingen en het ontwikkelen van een plan. Individuen ontdekken elkaars sterkte en bekwaamheid. GOALL! vraagt om een verscheidenheid aan vaardigheden om te kunnen slagen.

Bij zo'n verscheidenheid aan taken moeten rollen zorgvuldig worden toegewezen om het talent binnen een team optimaal te benutten. GOALL! is een inclusieve activiteit die het plezier en de energie van het voetbal toegankelijk maakt voor iedereen.

Related Testimonial

Goall! was actief, creatief en leuk. Het daagde onze mensen uit om samen te innoveren en actief te luisteren bij het ontwikkelen van de strategie.

Offerte Aanvraag