Race Around the World

Kom op wereldreis in een virtueel teambuildingprogramma

1 - 1.5 uren
Binnen
Competitief / Samenwerkend
8 - Onbeperkt

Programmaoverzicht

Race Around the World is een unieke en interactieve virtuele teambuildingsactiviteit die je team uitdaagt een bijzondere rondreis te maken zonder je huis of kantoor te verlaten. De teams voltooien een reeks lokale, nationale en internationale challenges die passen bij de locaties die je bezoekt.

De spelinformatie ontvang je via de speciale Go Team-app. Om de opdrachten uit te voeren moet je creatief zijn en heb je soms alledaagse gebruiksvoorwerpen nodig die je vast wel ergens in huis hebt liggen. In deze wereldwijde speurtocht zijn teams vrij om te beslissen welke landen ze virtueel zullen bezoeken.

De opdrachten zijn zeer divers. Je komt onderweg foto-challenges tegen, vragen over de locaties en meer analytisch georiënteerde opdrachten. Teams kiezen zelf waar de voorkeur naar uitgaat op basis van de sterke punten van de afzonderlijke teamleden.

Race Around the World kan aangepast worden aan de groepsgrootte, tijdsduur en gewenste leerdoelen.

Leerresultaten

Race Around The World biedt collega´s die op afstand werken de kans om uit silo-rollen te ontsnappen. Je oefent online samenwerken en bouwt ondertussen een informele band op.

Het spel is zo opgezet dat je in kleine teams samen speelt en dat niet iedereen dezelfde spelinformatie heeft. Hiermee worden alle team leden belangrijk en nodig om het einddoel te halen. Naast dat het vooral leuk is om te spelen wordt het zo ook een actieve oefening in online samenwerken. Teams merken gaandeweg dat ze beter en effectiever comminiceren.

Het spelformaat vereist dat teams agile te werk gaan en met kleine stappen hun proces verbeteren terwijl de doelstellingen langzaam duidelijk worden. Teams zetten hun communicatieve vaardigheden in en proberen gezamenlijk tot een goede besluitvorming te komen. Spelopzet moedigt deelnemers aan om hun probleemoplossende vaardigheden te herzien en te verbeteren. Teams worden geconfronteerd met een gemeenschappelijk doel terwijl ze even alles vergeten tijdens deze virtuele reis rond de wereld

remote team building

Remote team activiteit

Dit programma is bedoeld als online activiteit voor mensen die op afstand werken. Het team werkt mogelijk deels vanuit huis, op verschillende regionale kantoorlocaties of in verschillende landen. Spreekt dit programma je aan, maar wil je hier een face-to-face of hybride oplossing voor? Neem contact met ons op om te zien hoe we dit programma op maat kunnen maken.

web or app


Web- en App-gebaseerde teambuildingsprogramma's op afstand

Wist u dat wij activiteiten aanbieden op web én app? Vraag ons welke remote programma's passen bij uw situatie.

Related Testimonial

Geweldige virtuele, energieke & leuke activiteit.

Kate Stockman
GSK

Offerte Aanvraag