Race Around the World

Kom op wereldreis in een virtueel teambuildingprogramma

1 - 1.5 uren
Binnen
Competitief / Samenwerkend
8 - Onbeperkt

Programmaoverzicht

Race Around the World is een unieke en interactieve virtuele teambuildingsactiviteit die je team uitdaagt om hun weg over de hele wereld te vinden! Je hoeft je bureaustoel, of het comfort van je huiskamer als je thuis werkt, niet te verlaten. De teams voltooien een reeks lokale, nationale en internationale uitdagingen op iconische bezienswaardigheden.

Teams zijn uitgerust met de Go Team-app en enkele vreemde alledaagse voorwerpen. Spaghetti? Marshmallows? Origamipapier? Wat doe je hiermee ?? Teams kiezen een land en voltooien uitdagingen met betrekking tot die bestemming. In deze wereldwijde speurtocht zijn teams vrij om te beslissen welke landen ze virtueel zullen bezoeken. Ze voeren verschillende taken uit, elk geïnspireerd op het land dat ze vertegenwoordigen om ‘Hotspots’ te activeren en punten te verdienen. Met foto- en video-challenges, getimede vragen, creatieve uitdagingen, zal iedereen betrokken en geïnspireerd zijn.

Race Around the World kan aangepast worden aan de groepsgrootte, tijdsduur en gewenste leerdoelen.

Leerresultaten

Race Around The World biedt collega´s die op afstand werken de kans om uit silo-rollen te ontsnappen, te communiceren met andere medewerkers en een informele band op te bouwen.

Het spelformaat vereist dat teams agile planningsvaardigheden toepassen terwijl de doelstellingen zich gedurende het spel geleidelijk ontvouwen. Teams putten uit hun duidelijke communicatieve vaardigheden en gezamenlijke besluitvorming. De spelfasen moedigen deelnemers aan om hun probleemoplossende vaardigheden te herzien en te verbeteren. Teams worden geconfronteerd met een gemeenschappelijk doel terwijl ze even alles ontsnappen tijdens een virtuele reis rond de wereld

Related Testimonial

Geweldige virtuele, energieke & leuke activiteit.

Offerte Aanvraag