Tree-Mend-Us

Ontdek de plek om een boom te planten!

2 - 4 uren
Buiten
Samenwerkend
8 - Onbeperkt

Programmaoverzicht

Tree Mend Us is een uitdaging waarbij teams overal heen gaan om een reeks leuke uitdagingen, quizvragen over het milieu en foto-uitdagingen te voltooien. Met als doel om virtuele of fysieke bomen te planten. Deze eco-schattenjacht is een leuke en motiverende activiteit die teams door tastbare resultaten verenigt!

Tree-mend-us komt tot leven met onze high-tech speurtocht-app Go Team. Gewapend met een gouden schop, een kistje met jonge boompjes en een hoop aanwijzingen, worden teams uitgedaagd om vooraf bepaalde locaties op te sporen.

Deelnemers vieren succes door bomen te planten in gebieden waar ze gewenst zijn. Bomen planten, vooral in een gemeenschappelijke ruimte die de deelnemers kennen, zorgt voor een blijvende herinnering en zorgt voor een blijvende verandering in hun omgeving, waar ze trots op kunnen zijn dat ze voor een positieve impact hebben gezorgd.

Onderzoek toont aan dat wanneer mensen samenwerken voor sociaal of ecologisch welzijn, ze zich verbonden voelen.


Leerresultaten

Deelnemers leren om in teamverband samen te werken aan leuke uitdagingen. Tree-Mend-Us heeft ook fantastische gezondheids- en welzijnsvoordelen als iedereen naar buiten gaat en actief bezig is. Bovendien vestigt het bewustzijn en aandacht op milieukwesties, waardoor deelnemers zich realiseren dat een groot project de som is van kleine acties.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Tree-Mend-Us is specifiek ontwikkeld met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen in gedachten door de positieve invloed die het planten van bomen heeft op het milieu.

Als toegevoegde bonus kunnen op het milieu gerichte B1G1-liefdadigheidsinstellingen worden opgenomen in het evenement voor een nog grotere impact.

Related Testimonial

We waren op zoek naar een activiteit die een impact zou hebben op ons team en de lokale gemeenschap waar we zijn gevestigd. Tree Mend Us maakte het mogelijk om onze lokale gemeenschap positief te beïnvloeden en het had ook een enorm effect op onze mensen. Het vereiste heldere communicatie, samenwerking en het stelde mensen in staat elkaar beter te waarderen en vormde een aantal blijvende herinneringen en banden.

Heller Machine

Offerte Aanvraag