Urban Challenge

De veilige en speelse omgeving laat deelnemers eens een andere kant van zichzelf zien.

30 minuten - 1 uur
Binnen en buiten
Competitief
5 - 100

Programmaoverzicht

Tijdens de Urban Challenge gaan teams op pad met een tablet en een rugzak. Op de tablet vind je een plattegrond met verschillende checkpoints die je kunt bezoeken. Op alle checkpoints volgt een opdracht die je als team moet uitvoeren. Dit kunnen breinbrekers zijn, creatieve opdrachten of actieve uitdagingen.

De Urban Challenge zetten we uit op een locatie naar keuze. Uiteraard in een stad, maar ook rond jullie bedrijfsgebouw, op een vergaderlocatie of in een mooi natuurgebied.

Terwijl de teams onderweg zijn ontvangen we alle foto’s en video’s die de teams onderweg maken. We selecteren hier de leukste inzendingen van en zetten deze in een presentatie om aan iedereen te laten zien aan het einde van het programma. Na afloop ontvangen jullie alle foto’s en video’s voor intern gebruik.

Leerresultaten

De veilige en speelse omgeving laat deelnemers op een natuurlijke manier samenwerken.

Zodra je uit de vertrouwde werkomgeving in de buitenlucht komt vervallen de standaard patronen en gezagsverhoudingen. Creativiteit wordt gestimuleerd terwijl je van je collega’s leert hoe ze in bepaalde situaties reageren.

De grote diversiteit aan opdrachten laat verschillende deelnemers het voortouw nemen. Ook al zouden ze dat normaal misschien wat minder snel doen. Iedereen is gelijk en draagt bij aan het succes van het team.

Offerte Aanvraag