Bean Around The World

Competitief spel in de handel in koffie

1.5 - 2 uren
Binnen
Competitief / Samenwerkend
12 - Onbeperkt

Programmaoverzicht

In Bean Around the World nemen teams de rol van koffiehandelaar op zich in de keten van producent tot verkooppunt en uiteindelijk tot aan de altijd wispelturige consument. Teams verdienen geld door koffie te kopen bij de leveranciers, handel te drijven met de andere syndicaten en vervolgens koffiemengsels met winst te verkopen aan de klant.

Van Kenia tot het Caribisch gebied en van Brazilië tot Borneo. Om te slagen in de koffie-industrie is een uitstekende marktkennis en fantastische service nodig, gecombineerd met het vermogen om snel te reageren op steeds veranderende consumententrends en smaken. Teams kopen en verkopen om hun rendement te maximaliseren, waarbij ze beide kanten van de medaille ervaren. Het spel wordt gespeeld over een periode van 3 jaar met als winnaars het syndicaat dat aan het einde van het derde jaar het meeste geld heeft verdiend.

Leerresultaten

Bean Around the World is een competitief teamspel dat zich richt op zaken als succes op korte termijn versus strategie op lange termijn, risicomanagement en win-win onderhandelingen. Dit ervaringsgerichte bedrijfsspel is zorgvuldig geconstrueerd om de silo mentaliteit te doorbreken en de samenwerking tussen teams die werken aan een gemeenschappelijk doel te verzekeren.

Deelnemers ervaren veranderende marktkrachten, bouwen toeleveringsketens en ontwikkelen begrip voor de eisen van de klant. Het benadrukt het belang van informatieverzameling, adaptief gedrag en het begrijpen van markten en de waarde van goederen.

Related Testimonial

Bean Around the World is innovatief, boeiend en leuk. Catalyst investeert veel en haalt echt alles uit in hun evenementen - dat maakt ze uniek. Het idee dat goed teamwerk gelijk staat aan succes is niet nieuw, maar Catalyst creëert een omgeving waarin deze theoretische kennis in zeer korte tijd werkelijkheid wordt.

TomTom

Team Assessment Tool Logo

Beoordelingstool voor Teams

Dit product is zeer geschikt voor een begeleide debriefing van een evenement. Om het leerresultaat te vergroten en de activiteit nóg zinvoller te maken, sluit u uw activiteit af met onze unieke, speciaal ontworpen app. Met een op maat gemaakte debriefing van onze Beoordelingstool voor Teams zorgt u ervoor dat uw teambuilding-evenement blijvend resultaat en kwantificeerbaar rendement zal opleveren, en dat de teamcohesie, individuele persoonlijke groei, ontwikkeling van vaardigheden en uiteindelijk ook de prestaties worden bevorderd. Meer informatie

Offerte Aanvraag