Bridging The Divide

Bouw samen een brug die alle teams verbindt.

1 - 3 uren
Binnen en buiten
Samenwerkend
24 - Onbeperkt

Programmaoverzicht

'Bridging the Divide' daagt teams uit om niet alleen een brug te bouwen die voldoet aan strikte klantspecificaties, maar dit ook te doen onder de druk van beperkte middelen, communicatiebarrières en krappe deadlines. Elk team bouwt een deel van de brug en brengt zijn eigen creatieve stempel op hun deel aan. Ieder segment onderscheidt zich zo door een uniek ontwerp en een eigen branding.

Als climax van het evenement wordt elke brugsectie samengevoegd tot één grote, indrukwekkende brug die alle teams verbindt. Dit benadrukt hoe cruciaal de bijdrage van elk team is aan het overkoepelende succes van het project.

De climax van 'Bridging the Divide' is een spannende finale waarin een bestuurbare auto over de volledige samengestelde brug rijdt. Een spectaculaire demonstratie van teamwork, techniek en strategische planning.

Leerresultaten

'Bridging the Divide' is een uitdagende en dynamische teambuildingactiviteit waarbij elk team tegelijkertijd optreedt als leverancier en klant. Het ultieme doel is om via een effectieve samenwerking en voortdurend relatiebeheer gezamenlijk succes te halen. Teams leren de impact van communicatie te begrijpen en hoe deze kan leiden tot een domino-effect binnen het project. Zowel positief als negatief.

Onder tijdsdruk en met beperkte middelen, is slim projectmanagement essentieel om te slagen. Dit hands-on evenement is niet alleen leuk en boeiend, maar dient ook als een krachtige metafoor voor het belang van cross-functionele samenwerking. De activiteit benadrukt hoe cruciaal het is om over afdelingsgrenzen heen te werken om gezamenlijke doelstellingen te realiseren en uiteindelijk het project succesvol af te ronden.

Related Testimonial

Teams begonnen met het ontwerpen van de brug terwijl ze netwerkten om te ontdekken wie hun leveranciers en klanten waren. Daarna hebben ze de handen uit de mouw gestoken om de brug te bouwen. Iedereen heeft prachtige resultaten geboekt. Het overtrof ruimschoots onze verwachtingen - een complexe en lonende teambuildingactiviteit.

Unilever

Offerte Aanvraag