FreshBiz

Verander de manier waarop je je leven leidt

2 - 3 uren
Binnen
Competitief / Samenwerkend
4 - Onbeperkt

Programmaoverzicht

Geef uzelf en uw team een complete opfrissing op het gebied van teamwork, innovatie, creativiteit, leiderschap en meer.

FreshBiz game-based workshops zijn leuk en inzichtelijk. Volgens duizenden van onze wereldwijde deelnemers heeft het een blijvend effect op hoe ze kansen creëren, uitzoomen en slimmere samenwerkingsverbanden creëren.

FreshBiz is een spel dat de manier waarop de deelnemers hun bedrijf en leven leiden fundamenteel verandert door nieuwe, creatieve methoden van ondernemend denken en probleemoplossing te simuleren en vervolgens te beoefenen om hun belangrijkste doelen te bereiken.

Door al spelend te leren reizen de deelnemers door het spel op een missie om te winnen, terwijl ze vaardigheden, inzichten en strategieën verwerven die hen niet alleen helpen om de doelen in het spel te bereiken, maar ook om uit te blinken in hun leven.

Van de inzichten die tijdens het spel zijn opgedaan heeft men tot ver in de toekomst plezier.

Leerresultaten

Er is een verschil tussen verandering en transformatie. Harder werken, iets minder doen, meer tijd besteden aan andere dingen, etc. zijn veranderingen. Terwijl transformatie via FreshBiz uw paradigma volledig verschuift en u de mogelijkheid biedt om zaken, relaties en het leven op een geheel nieuwe manier te beleven.

In het FreshBiz spel worden deelnemers uitgedaagd om na te denken over hun persoonlijke patronen, geloofssystemen en gewoontes. Ze gaan zich afvragen of deze hen nog goed van dienst zijn.

Het spel werkt aan de ontwikkeling van denkpatronen voor het oplossen van zakelijke problemen waarbij van deelnemers wordt gevraagd om kansen te genereren, te identificeren en te benutten.

Related Testimonial

Bedankt voor een leuk en verhelderend spel! Het beste bewijs voor de effectiviteit ervan is dat de deelnemers het opnieuw willen spelen en dat degenen die het gemist hebben spijt hebben dat ze er niet bij waren!

Offerte Aanvraag