Heroes of Troy

Een strategisch spel voor tactische denkers

2 - 3 uren
Binnen
Competitief / Samenwerkend
20 - Onbeperkt

Programmaoverzicht

Het verhaal van deze strategische teamgame speelt zich af in de tijd van vóór de beroemde Trojaanse oorlog. Goede communicatieve vaardigheden en de betrokkenheid van alle teamleden zijn nodig om de hoofdpersoon Paris met zijn geliefde Helena te helpen ontsnappen aan de machtige Agamemnon en de legers van Meneas.

Heroes of Troy is een leuk en interessant strategisch spel waarin samenwerking tussen alle teamleden nodig is. Teams moeten tactisch nadenken, flexibel zijn en hun strategie aanpassen aan een verscheidenheid van steeds veranderende situaties.

Heroes of Troy versterkt ook de vaardigheden van uw team op het gebied van leiderschap en projectmanagement in een leuke en boeiende game. Sociale interactie en onderlinge betrokkenheid tussen de deelnemers worden ook vergroot.

Naast actieve oefeningen in teamwerk en het verrassingselement, is crisis-besluitvorming is ook een belangrijk kenmerk van Heroes of Troy.

Leerresultaten

Heroes of Troy is een uitstekende aanvulling op elke teambuilding- of werknemer engagementsactiviteit, omdat alle teamleden moeten communiceren en actief met elkaar bezig zijn terwijl ze hun strategische denkvaardigheden gebruiken en er tegelijkertijd van genieten!

Flexibel in de uitvoering kan Heroes of Troy worden uitgevoerd als een educatief programma met achteraf een evaluatie van het teamwork, of als een volledig entertainment programma met als doel om te socialiseren en deelnemers in een ontspannen sfeer te laten integreren.

Heroes of Troy is zeer geschikt als teambuilding instrument of om de betrokkenheid van medewerkers te stimuleren. Het helpt om deelnemers beter te laten samenwerken en tegelijkertijd hun strategisch denkvermogen te ontwikkelen.

Related Testimonial

Een fantastisch spel dat onze mensen aanmoedigde om te netwerken, strategisch te denken en veel plezier te beleven met dit ongebruikelijke thema.

HSBC

Offerte Aanvraag