Personeelsfeestjes

Eindejaarsfeestjes hebben prioriteit in 2021. Een moment om werknemers te bedanken. Om te netwerken, nieuwe energie op te doen en plezier te hebben met elkaar. Persoonlijk, Hybride of Op Afstand - wij hebben de oplossing op maat die bij u past!

Eindejaarsfeestjes hebben prioriteit in 2021. Een moment om werknemers te bedanken. Om te netwerken, nieuwe energie op te doen en plezier te hebben met elkaar. Feestdagvieringen zijn een uitstekend moment voor het management om aandacht te schenken aan wat men heeft bereikt. Om mensen te laten zien dat ze belangrijk zijn, dat ze een vitaal onderdeel uitmaken van de organisatie. Het is een moment om te bouwen aan de bedrijfswaarden en de teamspirit.

Een goede planning is essentieel voor een succesvol eindejaarsevenement. Slimme HR-managers weten hoe waardevol het kan zijn om een of twee teambuildingsactiviteiten op te nemen in een evenement. Teambuilding geeft namelijk structuur aan werknemersfeesten en zorgt ervoor dat de focus gericht blijft op de doelstellingen. Het is de sleutel tot het ultieme succes!

Netwerken!

Personeelsfeestjes zijn hét moment voor medewerkers om op een informele manier met elkaar en met het management te netwerken. Sommige medewerkers vinden het lastig om op hun gemak te communiceren. Met een ijsbreker kan dit worden doorbroken. Wij raden activiteiten aan die ontspannend en inclusief zijn en die iedereen aan het lachen maken.

Online? Probeer Swipe Face - House Party! Face-to-face of hybride? Knowing Me Knowing You, of Human Bingo Festive. Deze spellen zijn volledig aan uw wensen aan te passen.

Nieuwe energie!

Feestdagvieringen zijn een geweldige manier voor medewerkers om nieuwe energie op te doen. En hebben we dat niet allemaal nodig dit jaar?! Teambuildingsactiviteiten kunnen een grote bron zijn van vermaak, waardoor iedereen een plezierige gedeelde herinnering krijgt.

Quikfire is een geweldige keus! Oorspronkelijk is het ontworpen als high-energy conferentielocatiespel en het is altijd ons populairste avond- en dinarevenement geweest. En Quikfire is nu ook beschikbaar voor hybride teams en teams die op afstand werken. Selecteer de uitdagingen van uw keuze. Probeer onze unieke Festive-versie! Je kunt er zelfs een paar ietwat serieuze bedrijfsgerichte vragen aan toevoegen.

Ons Go Team-platform biedt een verscheidenheid aan opties met een feestelijk thema die een succes zijn voor eindejaarsfeestjes. Wilt u eropuit gaan? Met een lekker ouderwetse GPS-schattenjacht krijgt u iedereen zeker in een feestelijke stemming! Voor teams die op afstand werken, stellen we voor dat uw medewerkers zich verkleden en in een winterse sfeer duiken met Escape the Blizzard, of de Kerstman een handje gaan helpen in Race Around the World Festive.

Als u een persoonlijk eindejaarsfeest organiseert, dan kunt u niet om het plezier heen van het maken van een gezamenlijke creatie. Met Flat Out Sleigh Ride gaan uw teams aan de slag met het bouwen van hun eigen slee, eindigend met een heuse wedstrijd. Misschien is Big Picture met een speciaal thema iets voor uw bedrijf, of waarom gaat u niet voor het gezamenlijk maken van een prachtig muziekstuk met Crescendo! Doneer aan het goede doel van uw keuze door deel te nemen aan Impact of een andere CSR-activiteit. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Bekijk ook onderstaande selectie gerelateerde programma's.
Hulp nodig bij het maken van de keuze? Zoek je iets anders?

Neem Contact Op

Aanverwante case studies