Learning & Development

Learning & development om medewerkers te leren zich te ontwikkelen

Learning & development heeft tot doel de team- en individuele prestaties te verbeteren door middel van specifieke training om kennis te vergroten en vaardigheden te ontwikkelen. Als een primair component van investeringen in menselijk kapitaal is L&D een belangrijk onderdeel van het betrekken van en het behoud van medewerkers. Leer- en ontwikkelingsstrategieën zijn gebaseerd op de zakelijke doelen en leerdoelen van een bedrijf. Ze geven een duidelijk inzicht in de businesscase en sluiten nauw aan bij het leren van kritieke prestatie-indicatoren.

Ervaringsgerichte business games als onderdeel van een effectief leer- en ontwikkelingsprogramma groeien in populariteit. Gamification is een beproefde manier om leerabsorptie te verbeteren.

Catalyst beseft hoe belangrijk het is om teambuilding programma's af te stemmen op uw specifieke leer- en ontwikkelingsresultaten. We hebben een reeks van business games die specifiek gericht zijn op bepaalde resultaten. Bovendien kunnen deze worden aangepast aan de vereisten van uw L&D-doelstellingen.

Catalyst evenementregisseurs worden getraind om deelnemers te begeleiden door een strategisch ontworpen debrief, om te bevestigen dat leerresultaten zijn gerealiseerd en kunnen worden toegepast in echte situaties eenmaal terug op het werk. We helpen u om ervaringsgerichte business games te integreren als onderdeel van het duurzame leerplan van uw organisatie.

Bekijk ook onderstaande selectie gerelateerde programma's.
Hulp nodig bij het maken van de keuze? Zoek je iets anders?

Neem Contact Op

Het Catalyst Teambuilding Model WHITEPAPER

Team Building Model
Het Catalyst Teambuilding Model

Van ‘uitje voor de lol’ naar strategisch instrument Dit whitepaper laat zien hoe je met behulp van het Catalyst Team Building Model teambuildingactiviteit als strategisch hulpmiddel kunt gebruiken.

Lees verder

Aanverwante case studies