Face to Face

Ontdek elkaar en elkaars persoonlijke smaak

2 - 3 uren
Binnen
Samenwerkend
20 - 800

Programmaoverzicht

Sociale media en sociale netwerken hebben onze visie op interpersoonlijke uitwisselingen voor altijd veranderd. Hoe beïnvloedt dit het profiel van uw bedrijf of de smaak van de deelnemers op uw conferentie?

Face to Face is een boeiende interactieve teambuildingsactiviteit waarmee uw werknemers elkaar leren kennen en hun persoonlijke smaak kunnen ontdekken. Weet u echt alles van uw collega's? Er zit altijd wel een verrassing tussen.

In deze energieke teambuildingsactiviteit komen teamleden nieuwe en fascinerende zaken over hun collega's te weten. Eerder onbekende wederzijdse belangen duiken op en sterke banden worden gevormd.

Face to Face is erg flexibel in de uitvoering en kan uitmonden in een prachtige fotocollage van alle deelnemers.

Voor groepen van meer dan 200 mensen zijn de stemmen en animaties interactief en worden ze live op groot scherm weergegeven.

Leerresultaten

Face to Face is een zeer relevant programma in de wereld van vandaag. Deelnemers maken snel contact met anderen en ontdekken wederzijdse interesses en onthullen ongebruikelijke en interessante feiten over hun collega's of deelnemers aan de conferentie op een niet-confronterende manier. Face to Face wordt op conferenties gebruikt als ijsbreker, voor personeelsintroductie of voor teams die elkaar beter willen leren kennen.

Net als onze andere programma’s zit Face to Face bomvol afwisselende activiteiten waarbij alles draait om een goede samenwerking.
Wedden dat jullie elkaar na Face to Face beter kennen?

Offerte Aanvraag